Fliserens i
høj kvalitet

En fliserens er med til at fjerne skidt, alger og andet snavs fra fliserne i ejendommen. Det betyder en mere præsentabel ejendom samt mindre vedligeholdelse i fremtiden. – Lad Racoon gøre hverdagen i boligforeningen lettere med professionel rengøring af fliser. 

Vælg Racoon til din fliserens

Det kan være generende når dine fliser ser triste ud – særligt når du allerhelst vil have, at ejendommen skal fremstå pæn og indbydende.  Men bare rolig, vi leverer altid professionel og effektiv fliserens. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på vores arbejde, og foretager løbende kvalitetstjek for at sikre at vores arbejde lever op til netop dine forventninger.

Hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice har vi nemlig udført fliserens og andre former for ejendomsservice i 24 år. Så hvis kravet er rene fliser og en leverandør du kan stole på, så læs videre her – intet er for stort eller småt.

Uddannet personale

Alle vores medarbejdere er godt klædt på til at klare al fliserens. Vi uddanner nemlig vores personale, så du er sikker på, at få den samme kvalitet og præcision – hver gang.

Tilfredse kunder

Hos Racoon har vi renset fliser siden 1998. Siden dengang har vi samlet på tilfredse og loyale kunder, hvor vi har sat en ære i at udføre fliserens i høj kvalitet.

Professionelt resultat

Vi har et team af professionelle fliserensere, der vægter kvalitet højt. Det er nemlig vigtigt for os, vedligeholde ejendommen, så den er præsentabel for alle beboere.

Fliserens – få nyt liv til dine fliser


Fliser kan hurtigt blive triste at se på, og det kan være svært at holde alger og mos væk fra dine fliser.
Måske du først opdager at dine fliser ikke står så pænt som den dag de blev belagt når vinteren er overstået og foråret er på vej.

Flisernes overflade har mistet sin farve, der er pletter og alger. Dine fliser bliver med tiden påvirket af alger, mos og flisepest. Som årene går vil disse symptomer kun blive mere synligt. Du lægger måske ikke mærke til det. Pludselig har det bredt sig og lagt sig som en mørk skygge over dine fliser.

Det er dog ikke kun for syns skyld at det er en god ide, at holde fliserne pæne og rene. Det kan nemlig være farligt at bevæge sig rundt på fliserne i de kolde vintermåneder, hvor de især kan blive glatte – hvis de er fulde af alger og mos.

 Vi får dine fliser til at se præsentable ud, og virke indbydende for beboer og gæster. Trænger din facade også til en omgang, så kan vi også hjælpe dig med at få din facade til at skinne. 


4 grunde til at vælge en fliserensning fra Racoon?


Vi sikrer at dine fliser kommer til at skinne igen


Vi har 23 års ekspertise i fliserens


Vi sørger altid for at professionelt resultat


Vi efterbehandler overfladen, så algerne ikke kommer igen.


Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer