Flytterengøring af lejligheder i København

Hos Racoon tilbyder vi flytterengøring af flyttelejligheder i København og omegn. Det gør vi for at de kan skabe de bedste rammer for de næste beboere – og det har vi gjort i over 24 år. Den erfaring er din garanti for grundig udførsel og det bedste resultatet.

24 års erfaring med rengøring af flyttelejligheder

Racoon er det sikre valg, når der skal gøres grundigt rent efter, at en beboer er flyttet fra sin lejlighed. Vi har nemlig 24 års erfaring med omhyggelig flytterengøring af flyttelejligheder. Når vi er færdige, er lejligheden helt ren igen. På den måde kan de næste beboere nyde resultatet af en professionel rengøring og et nyt hjem, når de flytter ind.

Få fagfolk til at stå for din flytterengøring

Uddannet personale

Slutrengøring af flyttelejligheder kræver grundighed. Derfor uddanner vi alle vores medarbejdere i brug af kemi og effektive arbejdsmetoder.

Overlad rengøringen af flyttelejlighed til os

Tilfredse kunder

Racoon har været i branchen siden 1998, og vi har siden da gjort rent hos mere end 400 tilfredse kunder i boligsektoren. Skal din boligforening være den næste?

Skinnende resultater ved flytterengøring i København

Professionelt resultat

Den faglige stolthed er høj hos Racoons personale. Derfor er du altid sikret en både punktlig og pletfri rengøring, når du vælger Racoon til din flytterengøring.

Spring flytterengøringen over – lad Racoon svinge den endelige kost


Det er en selvfølge, at en lejlighed er nydelig og ren ved fraflytning, så der er mulighed for at skabe de bedste rammer for følelsen af et hjem, for de nye beboere. Det kan dog være et større projekt at gøre en fraflyttet lejlighed hovedrent og indflytning parat. 

Derfor tilbyder Racoon Rengøring & Ejendomsservice flytte rengøring af hele boligen til både private, virksomheder og boligselskaber i hele København og omegn. På den måde sikrer du, at din bolig eller kontor, er pletfrit, når du forlader stedet. 

En flytterengøring fra Racoon indebærer bl.a.:

  • Grundig hovedrengøring af hele lejligheden
  • Aftørring og vask af alle flader
  • Særlig pletbehandling af alle flader 
  • Vinduespolering
  • Gulvbehandling med f.eks. linoleum, terrazzo samt træ- og stengulve

Vi sørger dermed for at din lejlighed er rengjort fra enden til anden ved fraflytning, og parat til at modtage de næste beboere. Mangler din ejerforening, boligforening eller andelsboligforening en erfaren partner til flytterengøring eller andre rengøringsydelser, er Racoon det sikre valg for dig! 

Hvorfor skal man bruge et rengøringsfirma?

Det er en rigtig god idé at anvende profesionelle fagfolk, når det kommer til rengøring ved fraflytning af lejlighed. Vores flytterengøring sikrer, at alt er udført korrekt og rettidigt, så de nye ejere får en perfekt start på deres nye tilværelse i lejligheden. Hvis du er i tvivl om de regler, der er forbundet med fraflytning og flyttelejlighed, så kan du læse meget mere her

Racoon leverer en komplet flytterengøring med kort varsel

Mange boligselskaber har skarpe krav til, hvordan man skal overlevere sin bolig ved fraflytning, hvilket betyder skarpe krav, til hvordan flytte rengøringen skal klares. Der er typisk kort tid mellem ind- og udflytning, hvilket ikke efterlader meget tid til rengøring. 

Hos Racoon bliver du mødt af professionelle medarbejdere, som er udfører en effektiv og grundig rengøring. Vi er bekendte med de krav, som boligselskaber typisk stiller, og sørger altid for at udføre et stykke arbejde, som overgår disse. Dermed er du sikret, ikke at hænge på store ekstraregninger ved et eventuelt flyttesyn. 

Vi kommer ud på alle opgaver i boligsektoren – fra ejendomsservice og trappevask til facaderens og rens af tagrender. Hvis du ønsker en slutrengøring af høj kvalitet og med levering til tiden, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Skal vi stå for din flytterengøring? 

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores service og ydelser, så er ud mere end velkommen til at kontakte os! Udfyld vores kontaktformular,  ring på telefon 70 27 54 75 eller send os en mail på info@racoon.dk i dag.


4 grunde til at vælge flytterengøring fra Racoon
Flytterengøring i København


Vi har rengjort lejligheder for over 400 kunder 


Vi har 23 års erfaring med flytterengøring 


 Alle medarbejdere er uddannet til opgaven


 Vi rengør grundigt fra ende til anden i lejlighederne


Professionel flytterengøring

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer