Effektiv graffitirens på din ejendom

Det er svært at undgå graffiti på en ejendoms facader – ikke mindst i byområder. Men Racoon Rengøring & Ejendomsservice kan hjælpe med graffitirens, så facaderne igen fremstår pæne og nye.

Grundig graffitirens
vores Graffiti Team rykker ud

Hvis dine væg ligner New Yorks undergrund, er det til ubehag for de fleste. For selvom graffiti kan være en kunstart, pryder det ikke uønskede steder – og er ikke mindst med til at trække værdien på ejendommen ned. Racoons “Graffiti Team” har mange års erfaring med grundig graffitirens, der renser spraymaling af dine facader – også de mere sarte af slagsen. Kontakt Racoon allerede i dag, og kom graffitien til livs.

Uddannet personale

Vores Graffiti Team er uddannet i at fjerne graffiti fra de fleste facader. Det er din garanti for en både skånsom og effektiv graffitirens.

Tilfredse kunder

Racoon har mere end 20 års erfaring med graffitirens, og gennem årene har vi fjernet graffiti fra et utal af mure hos vores mange tilfredse kunder. 

Professionelt resultat

Graffiti kan være genstridigt og svært at fjerne. Vores kvalitetsbevidste og uddannede personale har dog både viden og udstyr til at fjerne maling fra dine mure. Din boligforening er derfor sikret et professionelt resultat.

Derfor skal du vælge graffitirens


Hærværk skæmmer din ejendom. Er din boligforening angrebet af andres ytringer? Så er det en rigtig god idé at få det fjernet. 

Man kan nemlig mene, hvad man vil i forhold til, om det er kønt eller ej med skrift på væggen. Dog er de fleste enige om, at det trækker værdien på ejendommen ned. Andels- og ejerforeninger især kan ikke være tilfredse med at få deres boliger vandaliseret. 

For lige så vel som indvendig vedligeholdelse af sin lejlighed er vigtigt, er det ydre mindst lige så vigtigt. Forestil dig for eksempel at skulle imponere en ny potentiel beboer, som bliver mødt af overmalede vægge. Hvis området er præget af graffiti, kan det få nogle til at tænke sig om to gange, da graffiti for mange kommunikerer utryghed og forfald. 

Det er derfor en god ide at lade Racoon fjerne grafittirens fra jeres ejendom. Vi rykker ud fra dag til dag, hvis det skal gå hurtigt. Vi har redskaberne til at fjerne de ubudne gæsters budskaber – og i løbet af få øjeblikke er muren ren igen. Vores mangeårige erfaring med facaderens gør dine facader pæne igen.

Når vi har renset overflader ved dig, behandler vi dem efterfølgende. Dermed er dine facader hurtigt pæne igen – og mere modstandsdygtige overfor fremtidige angreb med spraydåser.


4 grunde til at vælge Racoon til graffitirens


Vi fjerner effektivt graffiti hver eneste dage


Vi har 23 års ekspertise med graffitirens 


 Vores personale er uddannet til at fjerne graffiti


 Vi arbejder både effektivt og skånsomt


Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fjerner man graffiti?

Racoon udfører graffitirens ved hjælp af en højtryksspuler med 130 grader varmt vand, vandsivning samt specielle kemiske hjælpemidler. Her bliver emnet behandlet med den rette type kemikalie. Det er et vigtigt punkt at bruge den rette fremgangsmetode, da det gør det nemmere at behandle store mængder uønsket hærværk på din ejendom.

Hvordan forebygger jeg graffiti?

Du kan for eksempel sørge for at have oplyste og velholdte udendørsarealer, som er nemme at overskue. Derudover er overvågning selvfølgelig også en mulighed. Det er også en fordel at tilvælge imprægnering af overfladerne med et middel, som gør facaden endnu mere robust og holdbar overfor både snavs og eventuel ny graffiti i fremtiden. 

Ønsker du at bevare betonens oprindelige farve eller dine gule murstensvæk, kan slibning være en mulighed. Her kommer man i dybden og får fjernet den maling, som er sivet ned i emnet.

Kan graffiti altid fjernes?

Graffiti kan sidde fast. Meget fast endda. Det siver ned nemlig i betonen og gemmer sig under overfladen. Det bliver nærmest en slags uønsket tatovering på muren. Hvis malingen får lov at sidde for længe, kan det derfor have konsekvenser for processen i at fjerne det igen. Så har du i løbet af natten modtaget uønsket facadeudsmykning, så kontakt Racoon i dag! Vi kommer så hurtigt, loven tillader det, så du kan få renset din facade.

Hvad nu hvis min mur aldrig bliver god igen?

Nogle farver kan være svære at vaske ned. Spor af maling vil i nogle tilfælde kunne ses. Særligt visse typer sort er svære at få helt væk, og konturen vil ofte kunne ses. Der er heldigvis hjælp at hente, hvis det ender så galt. Oftest fjerner Racoons graffiti-eksperter 99% af farven af de områder, som har været udsat for graffiti.

Er uheldet ude, og en farve ikke vil forsvinde, hjælper vi gerne med andre muligheder. Den mest simple mulighed er at male det over. Det kan lade sig gøre på træværk, betonoverflader og andre steder, hvor man kan male med en matchende farve.

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer