Håndværker-rengøring: Et rent byggeri

Racoon Rengøring & Ejendomsservice har siden 1998 udført rengøring i højeste kvalitet – og håndværkerrengøring er ingen undtagelse. Vi har stor ekspertise på området og udfører med professionel sikkerhed også din opgave. Håndværkerrengøring og Racoon går hånd i hånd.

Lad Racoon stå for din håndværkerrengøring

Bygge- og renoveringsprojekter støver og sviner. Der er dog ingen grund til at miste modet og overblikket. For hos Racoon er vi klar til at starte på håndværkerrengøringen, når håndværkere har afsluttet opgaven, og byggestøvet har lagt sig tungt over det renoverede område. Kommer du fra et boligselskab, betyder det for eksempel, at din beboere kommer hurtigt videre. Om det er fra flytning, generel vedligeholdelse eller noget helt tredje, er vi klar på at efterlade din ejendom ren og pæn.
Håndværkerrengøring

Uddannet personale

Alle vores medarbejdere er uddannet og klædt på til opgaven. For ikke hvem som helst kan gøre rent. Når Racoon udfører håndværkerrengøring, håndteres opgaven derfor professionelt. Vi har det rette personale, de rette værktøjer og den rette viden.

Rengøring efter håndværkere

Tilfredse kunder

Vi har stor respekt for, at vores kunders tid er vigtig. Derfor er det også en mærkesag at levere aftalt produkt til aftalt tid. Racoon er på vej op af trapperne, når håndværkeren er på vej ned. 

Håndværkerrengøring i København

Professionelt resultat

Vi har 22 års erfaring med rengøring, og vi stræber altid efter at levere høj kvalitet og stabilitet. Dermed sikrer vi en høj ensartet standard og et professionelt resultat – hver gang.

Effektiv håndværkerrengøring
i kampen mod byggerod


I boligforeninger vil der med jævne mellemrum være behov for renoverings- og byggeprojekter – for eksempel i forbindelse med flytninger og løbende vedligeholdelse. Og selvom det pynter med en renovering, kan man ikke sige det samme om det byggerod, den ofte efterlader.

Vil du byggerodet til livs, er Racoon det sikre valg. For hos os køber du erfaring og viden. Og vi bruger ikke hvem som helst til din opgave. Vores ansatte er klar på din opgave og har prøvet det før, ligesom de hele tiden er opdateret via vores interne uddannelsessystem. Dermed sikrer vi at være effektive og nutidige, når vi udfører håndværkerrengøring for din boligforening.

Racoon har 22 års erfaring med alle former for ejendomsservice og rengøring – fra den forefaldende trappevask til den omfattende hovedrengøring eller facaderens. Med os på opgaven får din boligforening derfor en professionel rengøringspartner i kampen mod byggerod og alle andre former for snavs.

Grundig rengøring efter håndværkere

Efter en renovering eller anden form for byggeri forsøger håndværkerne at rydde op efter sig efter bedste evne. Men fordi det naturligvis ikke er deres arbejde at rengøre, er der meget tilbage at skulle ordne alligevel. En håndværkerrengøring hos Racoon kan derfor godt betale sig.

Vi sørger for en rengøring helt ned til den mindste detalje. Dermed bliver ejendommen helt klar til at vises frem i tilfælde af, at den skal afleveres til indflyttere eller bygherrer.

Eksempler på, hvad vores rengøringsservice kan indebære, er:

  • Vi rengør alle rum
  • Vi fjerner byggestøv og murerstøv på professionel vis
  • Vi rengør toiletter
  • Vi rengør vægge, gulve og sanitet
  • Vi pudser vinduer både udvendigt og indvendigt

Vi sørger for, at vores kompetente rengøringsmedarbejdere leverer gode resultater til vores kunder. På den måde kan du være sikker på, at du ikke bliver samtidig med at du sparer dig for en del energi og tid.


Skal Racoon stå for din håndværkerrengøring

Vil du være sikker på, at støv og byggeaffald bliver fjernet efter din bygge- eller renoveringsprojekt? Så skal du endelig tage fat i os. Vi sørger for, at du får et skræddersyet tilbud der passer til dine behov. 

Kontakt os ved at ringe på telefon 70 27 54 75, sende en mail til info@racoon.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre om dit projekt. 


4 grunde til at vælge os til håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring – pletfrie resultater


Vi har over 400 tilfredse kunder i boligsektoren


Vi har 23 års erfaring med håndværkerrengøring 


 Vores personale er uddannet


 Vi gør rent i første forsøg


Ofte stillede spørgsmål

Hvad er håndværkerrengøring?

Håndværkerrengøring er en professionel rengøringsydelse til boligforeninger, der vil hurtigt af med byggerodet efter et bygge- og renoveringsprojekt.

Hvorfor få professionelle til at gøre rent efter håndværkere?

Håndværkerrengøring er ofte mere tidskrævende og besværligt end almindelig rengøring på grund af den mængde støv og byggerod, bygge- og renoveringsprojekter ofte efterlader. Ved at vælge en professionel partner som Racoon, er din boligforening sikret en hurtig og effektiv rengøring.

Hvor tilbyder I håndværkerrengøring?

Racoon servicerer hovedsageligt boligsektoren – dvs. andels- og ejerforeninger samt almene boligforeninger. Vi udfører ligeledes håndværkerrengøring på både private områder og fællesarealer i både små og store beboelsesejendomme. 

Hvordan sikrer i kundernes tilfredshed?

Vores ansatte er uddannet til at udføre håndværkerrengøring, ligesom vi arbejder med grundig egenkontrol. På den måde er vores kunder altid sikret et tilfredsstillende resultat. 

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer