Haveservice af topkvalitet i København


Hos Racoon ved vi, hvor meget en nyslået græsplæne, flotte buske og smukke blomsterbede betyder for helhedsbilledet af en ejendom. Typisk kræver det dog en stor arbejdsindsats fra alle beboere, hvis gården og andre udendørs arealer skal vedligeholdes. Hos Racoon har vi over 20 års erfaring med at holde gårdhaver smukke og velholdte, så I blot skal nyde dem – hele året rundt.

Professionel haveservice udført af glade medarbejdere

Der er intet som en velholdt gårdhave, der udstråler overskud og behagelige omgivelser for alle beboere i ejendommen. Særligt når sommeren melder sin ankomst, og både græsset, buskene og bedene vokser med fuld hast. I de Københavnske boligforeninger er det dog ikke altid lige overskueligt at holde styr på, hvem der skal lave havearbejdet, og hvornår det skal foretages.

Hos Racoon Rengøring og ejendomsservice har vi stor erfaring med at lave haveservice aftaler, der garanterer smukke og velplejede gårdhaver. Det giver jer som beboer lyst til at nyde den første forårssol i gården og lange sommeraftener på en nyklippet plæne.

Erfarent personale

Alle vores medarbejdere er erfarne i at levere haveservice af topkvalitet, og klædt på til at varetage enhver opgave dette må indebære. Det garanterer dig at modtage det samme skarpe resultat, udført med stor præcision, hver gang.

Tilfredse kunder

Hos Racoon sætter vi en ære i at gøre vores kunder tilfredse. Vores kvalitetsbevidste arbejde har siden 1998 glædet kunder – mange som har holdt ved, lige siden.

Professionelt resultat

Hos Racoon elsker vi at levere et fantastisk stykke arbejde, og vi sætter en ære i at gøre dig tilfreds. Vores professionelle medarbejdere har øje for detaljen, og sikrer at dit udendørs areal er præsentabelt året rundt. Lad os gøre din hverdag nemmere med professionel haveservice.

Livet er ingen dans på roser – men det synes vi haveservice er


Der er ingen grund til at stikke hovedet i busken, hvis plænen er tilvokset. Har I behov for at få klippet hækken, luget bedende og klippet græsset, står vores mandskab klar. Vi forstår, hvor meget en pæn gårdhave kan betyde for omgivelserne, og derfor kæler vi altid for detaljen, når vi passer jeres gård og udendørs arealer.

Haver har typisk en høj biodiversitet, og varierer derfor i vækst af blomster, planter og buske samt deres tæthed. Det er de færreste gårdhaver, som er ens, og derfor stikker vi altid fingeren i jorden, før vi begynder, og sørger for at sammensætte en aftale, som er skræddersyet jeres specifikke ønsker og behov.

Vi kan hjælpe dig med følgende områder af havearbejde:

  • Klippe hække
  • Beskæring af træer og buske
  • Luge bed
  • Græsslåning
  • Træfældning
  • Storskrald/bortkørsel af affald

Vi efterlader intet andet end nyklippede og behagelige omgivelser

Når vi er færdige med at behandle jeres gård, sørger vi selvfølgelig for, at den er ryddet og nydelig. Vi efterlader intet andet knæhøj karse, end det der beskriver resultatet – perfekt! 

Vi sørger nemlig for at alle vores medarbejdere er klædt på til den opgave, de skal udføre – dette gælder alle typer af havearbejde. I kan trygt vælge os til at sørge for, at jeres gård og udendørs arealer er indbydende hele året rundt. Skal der også sørges for indearealerne? Vi tilbyder også trappevask i København


4 grunde til at vælge haveservice fra Racoon?Glade medarbejdere hver gang


Vi har 22 års ekspertise i haveservice


 Vores personale har erfaring med alt inden for haveservice


 Vi efterlader aldrig andet end en flot og trimmet gårdUforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer