Habil og helhjertet hovedrengøring

Racoon udfører grundig hovedrengøring i forbindelse med flytninger og renoveringer. Med vores over 24 års erfaring med rengøring er din boligforening altid sikret et skinnende rent resultat.

Hovedrengøring – Racoon kommer til bunds

Når en lejer fraflytter sin lejlighed, skal den klargøres til den næste – blandt andet i form af en omhyggelig rengøring. Og her er Racoon Rengøring & Ejendomsservice den helt rette til opgaven. Vi har nemlig over 24 års erfaring med rengøring af flyttelejligheder. Når vi rengør en lejlighed, gør vi det hele vejen fra A-Z, så lejligheden fremstår helt ren og klar til den næste beboer.

Uddannet personale

Alle vores medarbejdere er fagligt klædt på til at rengøre flyttelejligheder, så de står skinnende rene – klar til de næste lejere. Vores personales høje faglighed er din garanti for veludført arbejde.

Tilfredse kunder

Racoon har gjort rent hos tilfredse kunder siden 1998. Det er efterhånden blevet til mere end 400 boligforeninger, hvoraf mange har haft glæde af vores grundige hovedrengøring.

Professionelt resultat

Vores pålidelige rengøringspersonale og moderne hjælpemider skaber det optimale samspil, når det kommer til rengøring. På den måde er du sikret et professionelt resultat – hver eneste gang.

Hovedrengøring med kvaliteten i centrum


Hos Racoon har vi rengjort flyttelejligheder i 22 år. Søger du en partner, som er effektiv og leverer høj kvalitet til tiden? Så er Racoon Rengøring & Ejendomsservice det sikre valg.

Vi har stor erfaring med:

  • Slutrengøring af fraflyttede lejligheder
  • Rengøring efter håndværkere – ved både små og store byggesager
  • Rengøring af skurvogne
  • Behandling af gulve inden overdragelse af lejligheder

Vi kommer rundt i alle hjørner og kroge. Ikke så meget som en nullermand får lov at undslippe, når Racoon rykker ud – bevæbnet til tænderne med pålidelig service og professionelle metoder.

Alle vores medarbejdere er nemlig klædt på til den opgave, de skal udføre. Når man starter som nyansat i Racoon, gennemgår man en uddannelse og bliver dermed klædt godt på til de mange opgaver, der venter forude.

Udover at vores medarbejdere er grundigt sat ind i opgaverne, anvender de selvfølgelig også moderne hjælpemidler. Vi har de produkter, som skal til for effektivt at gøre en lejlighed ren på kortest muligt tid. Det kommer vores kunder til gode i sidste ende.

Til alle opgaver indenfor hovedrengøring benytter vi kun produkter og maskiner af nyeste og højeste kvalitet. Vi lægger som altid vægt på kvalitet, stabilitet og fleksibilitet. Når vi siger hovedrengøring, mener vi det!

Lad os blive din faste partner på rengøring af flyttelejligheder eller håndværkerrengøring. Få en aftale med os, så er vi lige om hjørnet. 

Vi tilbyder også vinduespolering, facaderens, trappevask, ejendomsservice, viceværtservice og en række andre professionelle services. Din boligforening behøver med andre ord kun at kontakte ét firma for at få dækket alle jeres rengøringsbehov: Racoon.


4 grunde til at vælge os til hovedrengøringVi sikrer rene flyttelejligheder uge efter uge


Vi har 23 års erfaring med hovedrengøring


Alle medarbejdere er uddannet til opgaven


Vi rengør grundigt fra ende til anden


Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer