Nyeste medlem af Racoon-familien

Så er det blevet tid til at introducere det nyeste skud på stammen her i Racoon. Det er ikke mange uger siden, at søde Ulla havde sin første arbejdsdag hos os. Derfor synes vi ikke, at I skal snydes for at lære vores nye kollega lidt bedre at kende.

Maria (SOME studentermedhjælper) kiggede endnu engang forbi driftskontoret, hvor Katrine og Charlotte holder til. Her blev hun mødt af Ulla, der i videoen til højre, forklarer om sig selv og hendes tid indtil videre i Racoon-huset. Det var blandt andet Ullas velkomst i Racoon, der gjorde stort indtryk på hende. Som det kan ses på billedet nedenfor, var der ikke en finger at sætte på den fine velkomst, som Katrine og Charlotte stod for, med både balloner, serpentiner og højt humør.

Ulla forklarer, hvordan hun har oplevet, at alle i Racoon har taget rigtig godt imod hende og fået hende til at føle sig velkommen. Derfor ser hun også meget frem til at lære alle sine nye kollegaer at kende og ”blive en del af Racoon-familien”.

Udover begejstringen for nye kollegaer, understreger Ulla dog, at selve arbejdet er meget nyt for hende. Hun beskriver det som en udfordring, som hun ser frem til at begive sig ud i. Ulla skal være ansvarlig for driftskoordineringen inden for ejendomsservice. Der er ingen tvivl om, at hjælpen altid er til at finde både på hendes højre og venstre side, nemlig Katrine og Charlotte.

Lær Ulla at kende

For at lære Ulla lidt bedre at kende, spurgte vi hende ligeledes ind til, hvad tiden ellers bliver brugt til, når arbejdsdagen er ovre, og man har brug for at koble lidt fra. Her blev det klart, at Ulla har grønne fingre, som flittigt bliver brugt i hendes kolonihavehus. Interessen for det grønne var blandt andet også årsag til, at jobbet hos Racoon var oplagt, ifølge Ulla. Derudover dyrker hun motion i form af dans, og så bliver tiden da også brugt i selskab med hendes mand og barn.

Har du lyst til at høre Ulla fortælle lidt om sin tid i Racoon, herunder hvad hun ser frem til, så kan du se nærmere i nedenstående video.

Vi byder søde Ulla velkommen og glæder os til at arbejde sammen med hende fremover!

Få hjælp til dit projekt

Hvad kan vi hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælpe dig med? Klik her og se vores ydelser. Vi udfører ydelser såsom trappevask og vinduespolering i København og omegn. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf.: 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl. 8-16.

Se mere til Racoon på Facebook, LinkedIn og Youtube.


Seneste nyheder


Du finder os her


Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer