Undgå oversvømmelser med rens af tagrender

Med Racoons tagrenderens er din ejendom bedre beskyttet mod oversvømmelser, vandskader på murværket samt fugt og skimmelsvamp. Vi kommer i dybden, så du og dine naboer er klar til de våde måneder.

Effektiv og grundig
rens af tagrender

Man siger, at et tag tager imod omkring 80-100 tons nedbør om året. Dit tag er dermed i perioder på overarbejde. Derfor skal passager være frie, så vandet frit kan føres til jorden. Skidt og snavs kan nemlig forhindre vandet i at blive ført til dets endestation. Ud over snavset har vi oplevet, at murbrokker, tagsten og nedfald fra byggeri og renovation er havnet i tagrenden. Vi udfører effektiv og grundig rens af tagrender hos alle boligforeninger – både almene samt ejer- og andelsforeninger.

Uddannet personale

Vores medarbejdere er uddannet til at rense tagrender, så de bliver 100 % fri for blade, skidt og sågar murbrokker og andet affald.

Tilfredse kunder

Racoon har udført rens af tagrender og andre former for rengøring siden 1998 – uden spor af skidt og snavs. Det eneste, vi efterlader, er tilfredse kunder. 

Professionelt resultat

Vi har øje for detaljen og udfører vores arbejde med vores kunders tilfredshed som målsætning. Dermed er din ejendom sikret et professionelt resultat – hver gang. 

Punktlig og professionel
rens af tagrender


Racoon Rengøring & Ejendomsservice har erfaringen i at rense tagrender og nedløbsrør. Vi har mange års erfaring i at få renset tagrenderne, så dit hus er sikret mod skidt og fugt.

Vi udfører rens af tagrender blandt andet i boligforeninger, og vi kommer i mange meters højde med vores specielle udstyr. Med moderne udstyr suger vi tagrenderne rene for skidt. I processen kan vi følge med på en skærm og sikre, at alt skidt er væk.

Hvis du vælger Racoon til at rense dine tagrender, sørger vi for, at du kan gå efteråret og vinteren sikkert i møde. Udover at rense spuler vi også efterfølgende. Dermed sikrer vi, at der er gennemløb, og at vandet kan komme væk.

Alle vores medarbejdere er uddannet til det job, de skal udføre – også til rens af tagrender. Du kan med tryghed bruge os til dine opgaver.

Hos Racoon har vi en aktiv kultur. Vi er en virksomhed, der gerne vil være unikke og bedst til det, vi gør. Vi er derfor meget bevidste om, at høj service og kvalitet betyder alt i verden. Hos os er en aftale en aftale. Vi møder til tiden, og vi udfører det aftalte stykke arbejde.

Ud over tagrender arbejder vi også med trappevask, hovedrengøring, vinduespolering, facaderens, vicevært- og ejendomsservice og meget mere. Se alle vores ydelser her. Har du en opgave, du skal have udført? Kontakt os gerne.


4 grunde til at vælge Racoon til dine tagrender


Vi har over 23 års erfaring med at rense tagrender


Vores personale er uddannet


Vi anvender det rette værktøj


Vi både renser og spuler for et grundigt resultat


Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det nødvendigt at rense tagrender?

Hvis vandet ikke får fri passage, kan det ikke blive ledt til undergrunden. Det vil sige, at din tagrende og nedløb “løber” over. Vand og skidt vil efterfølgende placere sig ved husmure og gavle. Og det kan give alvorlige skader på ejendommen – for eksempel frostskader om vinteren. I forår og efterår er der til gengæld fugt og svamp, som løber langs mur og sokler.

Hvordan renser I tagrender?

Vi renser med professionelt værktøj, som suger tagrenderne helt fri for skidt. Undervejs følger vi ved hjælp af et kamera og en skærm med i processen for at sikre, at der ikke er noget skidt tilbage.

Fjerner I al skidt og affald fra tagrenderne?

Ja. Ved hjælp af en kommerciel rengøringsmaskine med meget høje sugeevne kan vi fjerne alt fra blade og slam til ukrudt og byggeaffald. 

Hvor ofte skal man rense tagrender?

Vi anbefaler, at du får renset din tagrende mindst én gang om året. Efteråret er et oplagt tidspunkt på grund af blade og andet nedfald fra træer.

Kan I rense tagrender i alle højder?

Ja. Racoon har både stiger, lifte og specielt udstyr til tagrenderens til rådighed. På den måde er din ejendom altid sikret en effektiv tagrenderens – uanset bygningens højde. 

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer