Et billede siger mere end 1000 ord

Her på siden kan du lære 60.000 ord i sekundet om os. Videoerne viser nemlig 60 billeder i sekundet om vores skønne kunder, personale og Racoon.

Af mennesker til mennesker

Hvem er Racoon Rengøring & Ejendomsservice? Hvad siger kunderne? Hvordan ser vores ansatte ud? Hvilken type kultur kan man finde hos Racoon? Har de gode tips til rengøring? På Youtube får du en idé om, hvad vi er for en slags virksomhed.

Uanset om du er til fakta, kundeanmeldelser eller personlige historier, synes vi, at du skal bruge et par minutter på vores Youtube kanal. Her får du mulighed for at lære Racoon bedre at kende gennem inspirerende og underholdende videoer.

Som leverandør på rengøring og ejendomsservice, blandt andet trappevask og vicevært funktioner, synes vi det er vigtigt at vise vores virksomhed frem. Det giver dig som kunde og fremtidig kunde et indblik i Racoon som leverandør. Vi er ikke blot en rengøringsvirksomhed – der ligger meget mere bag denne titel!

Inde på vores Youtube-kanal får du blandt andet mulighed for at lære flere af vores dygtige kollegaer at kende. De fortæller eksempelvis om, hvordan deres arbejdsdage ser ud, samt hvordan de oplever kulturen i Racoon. Derudover vil du også kunne finde Youtube-videoer om grundlæggende tips til rengøring eller videoer fra vores festlige fredagsbarer, hvis du er ude efter et godt grin.

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer