Professionel vinduespolering i København

Vil du have rene ruder? Et regelmæssig vinduespolering giver liv og lys indendørs samt præsentable facader udendørs. Racoon har mange års erfaring med at pudse vinduer – og vi gør det altid med knivskarpt øje for detaljen.

Skal vi stå for din vinduespolering i København?

Lad os stå for din vinduespolering

Hos Racoon pudser og polerer vi vinduespartier hos alle boligforeninger – både i almene samt andel- og ejerforeninger. Det vil typisk være vinduer i trappeopgange og ved indgangspartier, men vi tager os også gerne af de mere svært tilgængelige områder.

Vi har ekspertisen til at levere en pletfri kvalitet – også der, hvor det kan være svært at komme til. Vores dygtige medarbejdere har både redskaberne og erfaringen. På den måde er du og din ejendomsforening altid sikret 100 % rene ruder.

Professionel vinduespolering

Uddannet personale

Alle vores medarbejdere er fagligt klædt på til at pudse vinduer, så de bliver skinnende rene. Vi uddanner vores personale, så du er sikret den samme kompromisløse kvalitet og præcision – hver gang.

Vinduespolering i København

Tilfredse kunder

Hos Racoon har vi pudset vinduer siden 1998. Gennem årene har vores kvalitetsbevidste vinduespolering givet os en stor tilfreds og loyal kreds af kunder. 

Professionel vinduespolering

Professionelt resultat

Vi har et team af professionelle vinduespudsere med kvaliteten i centrum. Ganske enkelt fordi det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt tilpasse og er godt tilfredse.

Pletfri og punktlig vinduespolering i København


Spejlblanke vinduer lukker lys ind i rummet og bidrager på den måde til beboernes ve og vel. Men det kan også spare din boligforening for fremtidige udgifter til vedligeholdelse at få pudset vinduespartierne regelmæssigt. 

En investering i din bolig

Det har nemlig effekt på vedligeholdelsen, hvis man holder sine ruder og karme rene og fri for snavs. For ved jævnlig vinduespolering holdes skidt og snavs nede på et minimumsniveau, hvilket betyder mindre fugt i rammer og partier. Og det kan ses på vedligeholdelseskontoen – et vedligeholdt vinduesparti kan nemt leve et årti længere. Der er med andre ord både økonomiske og trivselsmæssige grunde til at få pudset vinduer jævnligt.

Dét er du garanteret med vores vinduespudsere

Men vinduespudsning er ikke bare vinduespudsning. Det kræver både viden om teknik og de rette værktøjer at udføre arbejdet. Hos Racoon har vi både viden og værktøjer til at sikre, at du bliver tilfreds. Vi sætter nemlig kvalitet og stabilitet i højsædet. 

  • Vi er uddannet

    Derfor er alle vores vinduespudsere uddannet til opgaven – uanset opgavens omfang. Vi kan klare alt fra den basale pudsning af vinduerne i stueetagen til pudsning af de mere svært tilgængelige vinduer. Værktøjskassen indeholder nemlig både det almindelige udstyr samt lifte og stiger – og vi ved, hvordan det skal bruges. Overført betyder det, at vi kan være med de fleste steder. Enten med maskiner eller håndkraft.

  • Vi overholder vores aftaler

    Som en selvfølge overholder vi vores aftaler, ligesom vi udfører vores rengøring til den aftalte pris. Alle ansatte bærer desuden uniform. Du er aldrig i tvivl om, at Racoon er på stedet – eller har været på stedet for den sags skyld. Vi efterlader nemlig altid både ruder og karme pletfri og præsentable.

  • Vi skræddersyr vores løsninger

    Endelig er vores løsninger altid tilpasset din boligforenings behov. Vi sammensætter en løsning, der passer til jeres ønsker – uanset om I ønsker besøg af vores vinduespudsere én eller flere gange om ugen.

Og vinduespolering er bare én af vores mange services. Med vores mangeårige erfaring med ejendomsservice kan vi tilbyde alt fra trappevask til rens af tagrender og facader. Vi holder din boligforening ren fra top til bund.


4 grunde til at vælge os til vinduespoleringVi sikrer rene ruder uge efter uge


Vi har 23 års ekspertise med vinduespolering


Vores personale er uddannet


Vi leverer til aftalt tid og pris


Ofte stillede spørgsmål

Hvor ofte skal vinduerne pudses?

En god tommelfingerregel er mindst én gang i kvartalet. De fleste af vores kunder vælger dog at få pudset vinduer én gang til to gange om måneden. For jo mindre snavs og fedt på ruderne, desto nemmere og hurtigere bliver det at pudse dem.

Hvor længe holder en vinduespolering?

Det afhænger af vind og vejr, samt hvor udsatte vinduerne er for snavs og støv. Med vinduespudsning fra Racoon er du dog altid sikret et resultat, der holder længe – ligesom vi gerne hjælper med at vurdere dit behov for regelmæssigheden af vores besøg.

Hvor ofte pudser I vinduer?

Det afhænger helt og holdent af din boligforenings ønsker. Vi skræddersyer altid vores aftaler til den enkelte kunde og bygning. 

Pudser I både udvendigt og indvendigt?

Hos Racoon er kunderne i centrum. Det er med andre ord din boligforenings ønsker, der bestemmer omfanget af vores arbejde. Vi rengør gerne både ude og inde alt efter efter ønske.

Hvordan beregner I prisen på en vinduespolering?

Prisen afhænger som udgangspunkt af antallet af vinduespartier, og af om vi skal bruge stige eller lift for at komme til. Du får selvfølgelig altid en pris på forhånd – der er ingen ubehagelige overraskelser hos Racoon.

Er jeres arbejde kvalitetssikret?

Ja, hos Racoon er vi stolte af at levere den bedste egenkontrol. Vores kvalitetsinspektører tjekker regelmæssigt, at kvaliteten lever op til det forventede. På den måde er du garanteret en kompromisløs kvalitet.

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer