VVS UDFØRT RIGTIGT
AF FAGFOLK

Racoon VVS A/S udfører autoriseret gas, vand og sanitetsarbejde.
Vores team har faglig stolthed og garanterer derfor højeste kvalitet.
Vi har 25års erfaring indenfor VVS faget og vores målsætning er altid en glad og tilfreds kunde.


Om Racoon VVS

Racoon VVS løser opgaver for boligforeninger, ejendomme og private.
Vores servicevogne kører overalt på hele Sjælland.
Vi kan hjælpe med grøn omstilling fra start til slut og udfører alt fra mindre serviceopgaver, til komplette ejendoms renoveringer.
Som alle øvrige afdelinger hos Racoon, tilstræber vi altid at aflevere 1.klasses arbejde – hver gang og til tiden.

Ønsker du en professionel vurdering af dine VVS installationer, laver vi et dybdegående og grundigt tjek, så du føler dig tryg.
Står du overfor en totalrenovering af din bolig, hjælper vi dig hele vejen igennem, da vi er et stærkt team af håndværkere som netop samarbejder på totalentrepriser.

Vi tager imod alle dine udfordringer, så ring endelig og få et uforpligtende tilbud.

Racoon VVS A/S er autoriseret vvs-installatørGAS

Vi udfører alle opgaver inden for gas. Det gælder opsætning, service eller nedtagning af alle gasforbrugende apparater, i alle gaskategorier. Vi har også erfaring med storkøkken installationer og food trucks.


VAND (VVS)

Vi løser alle opgaver omhandlende afløb, brugsvand, teknisk vand, varmtvandsproduktion, fyrrum og herunder alle varmekilder. Vi kan hjælpe med rådgivning fra start til slut så det bliver den rigtige løsning til den givne opgave. Vi anvender altid kun materialer af bedste kvalitet og vil altid anbefale den bedste løsning for at sikre at opgaven bliver løst bedst muligt.


Sanitet

Vores ansatte har bred erfaring med de kendte producenter og kan således sikre at selv komplicerede sanitetsopgaver løses bedst muligt. Vi kan derudover selv give råd og vejledning til det rette valg, eller henvise til et showroom, hvis inspiration ønskes.


Uddannet personale

Hos Racoon VVS A/S er der en bred faglig base som dækker alle dele af vores omfattende fag. Vi sørger derudover for at holde alle medarbejdere opdaterede med efteruddannelse og kurser, så vi altid kan tilbyde den rigtige og måske helt nye løsning.

Tilfredse kunder

Vi samler på tilfredse kunder! Det gælder alle, både private som store ejendomme. Det ligger dybt i vores DNA at alle kunder skal have en god oplevelse med Racoon VVS A/S. Især når der opstår uforudsete udfordringer.

Professionelt resultat

Alt hvad vi gør, hver eneste dag, gør vi for at levere et professionelt resultat. Hver eneste gang. Det er ligegyldigt hvor lille, eller stor, opgaven måtte være. Vi vil altid gøre alt for at levere det bedste resultat vi kan.

Ofte stillede spørgsmål


Hvad koster en varmepumpe?
Det udregnes efter nuværende forbrug. Kontakt os for nærmere info og eventuelt tilbud.
Kan jeg få fjernvarme hvor jeg bor?

Fjernvarmen udrulles i mange kommuner så hurtigt som muligt. Kontakt os for nærmere info og eventuelt tilbud.

Kan det betale sig at udskifte mit gasfyr?

I nogle tilfælde kan det godt betale sig at servicere og vedligeholde eksisterende gasfyr. Kontakt os for nærmere info og eventuelt tilbud.

Hvorfor vælge Racoon VVS A/S?

Vi tilstræber altid at levere den rigtige løsning, med de rigtige materialer og med den rette indstilling. Vi gør alt for at klæde vores ansatte på og udstyre dem med den nødvendige viden og de rigtige værktøjer, så opgaven løses bedst muligt. Altid med et smil.

Uforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer