Viceværtservice til ejendomme i København

De fleste ejendomme og boligforeninger har brug for en vicevært til at stå for den daglige vedligeholdelse. Dét være aflæsning af varmefyr, fejning af udendørsarealer, græsslåning – eller bare helt almindelige småreparationer. Hos Racoon udfører vi viceværtservice i København,  og sørger for din ejendoms ve og vel og generelle udseende – med alt hvad der hører sig til.

Vælg en viceværtservice aftale med Racoon

Vi gør en dyd ud af at lave længerevarende aftaler med vores kunder, så det gode samarbejde kan etableres. Det er vigtigt for os, at I fra start af ved, at I kan regne med os – uanset hvad I har brug for hjælp til. Vi har bl.a. udført service for store boligforeninger som bl.a. KAB, VIBO og fsb.

Vil I høre mere om, hvordan Racoons viceværtservice rent praktisk fungerer, er I velkommen til at kontakte os i dag. Så får vi en snak om behov og forventninger.

Viceværtservice i København

Uddannet personale

Alle vores medarbejdere er klædt på til opgaven – uanset opgaven. Vi uddanner vores personale, så du er sikker på, at få den samme kvalitet og præcision – hver gang. Og opstår en udfordring, hvor vi ikke har de rette kompetencer, sørger vi for at skaffe dem.

Service og vedligeholdelse af ejendom

Tilfredse kunder

Hos Racoon har vi haft vicevært-aftaler siden 1998. Siden dengang har vi samlet på tilfredse og loyale kunder, hvor vi har sat en ære i at udføre hver en opgave i høj kvalitet.

Vicevært i København

Professionelt resultat

Vi har et team af professionelle viceværter, der vægter kvalitet og god service højt. Det er nemlig vigtigt for os, at beboerne føler sig velkomne i indgangen til deres hjem og altid kan regne med, at opgaverne bliver løst effektivt og professionelt.

Vores viceværtservice – i nærheden af dig


Gennem vores viceværtservice tilbyder flere forskellige vedligeholdelsesopgaver, der holder din/jeres ejendom indbydende, ren og flot uden at I behøver skænke vedligeholdelsen en tanke. 

Vi udfører f.eks: 

  • Løbende småreparationer 
  • Græsslåning
  • Hækkeklipning
  • Blomstervanding
  • Generel vedligeholdelse af udendørsarealer
  • Aflæsning af varmefyr
  • Dagrenovation
  • Bortskaffelse af storskrald
  • Cykeloprydning
  • Opsætning af juletræ med lys

Ovenstående er selvfølgelig med øje for, at visse opgaver er sæsonbetonet, og derfor står fleksibilitet altid højt på listen hos Racoons viceværter.

Lad Racoon vedligeholde jeres ejendom


Med viceværtservice fra Racoon er du garanteret, at alle de små ting der i hverdagen gør, at bygningen fremstår pæn og velholdt, bliver overholdt.

Om det er at sørge for, at gården er fejet om sommeren eller at julelysene pynter træerne i december, er underordnet. Vores viceværter sørger for det.

Er I interesseret i en fast aftale om trappevask?

Så er det intet problem. Trappevask er nemlig en af vores spidskompetencer, når det kommer til ejendomsservice. Hos Racoon er trappevask nemlig ikke bare helt almindelig vask af trapper. Vi gør en dyd ud af servicen omkring selve opgaven. Det er f.eks. altid det samme mandskab, du møder i din opgang, og altid på det samme tidspunkt. Derudover tilbyder vi selvfølgelig også haveservice og vinduespolering i København og omegn. 

Vil du høre mere om, hvordan vi kan lave en aftale om trappevask af din ejendom, er du velkommen til at give os et kald og få et uforpligtende tilbud.


4 grunde til at vælge viceværtservice fra Racoon?

Din viceværtsservice i København


Vi sørger for vedligeholdelsen i din ejendom


Vi har 22 års ekspertise i viceværtservice


 Vi har uddannet rengøringspersonale


 Vi sørger altid for at imødekomme jeres behovUforpligtende
& gratis tilbud

Vi svarer indenfor 24 timer